1. ראשי
  2. תלמידים
  3. הסרת וחסימה של תלמיד מקורס

הסרת וחסימה של תלמיד מקורס

לכם כמנהלי קורס יש בעלות מלאה על הקורס, על התכנים ועל התלמידים שנרשמו אליו.

לכן, אם מאיזו שהיא סיבה אתם מחליטים להסיר תלמיד ואפילו לחסום אותו מהקורס, אנחנו מאפשרים לכם לעשות את זה בקלות.

לפני שמסירים תלמיד, כדאי גם לנתק אותו מהחיבור שלו לקורס (למעשה לבצע logoff שלו מרחוק) – כי אם הוא מחובר כרגע, הוא עדיין יוכל לצפות בתכנים.

כדי לנתק את התלמיד, נכנסים לרשימת התלמידים ומאתרים את התלמיד. בעמודה "מכשירים" אפשר לראות כמה חיבורים יש כרגע לתלמיד הזה.

אם התלמיד מחובר כרגע, לחיצה על המספר תביא אותנו למסך החיבורים. לחיצה על הכפתור "נתק מהמערכת" תנתק את התלמיד מהחיבור שלו (כאילו הוא ביצע logoff). אם התלמיד מחובר מכמה מכשירים, יש לנתק אותו מכולם

עכשיו, בחזרה במסך רשימת התלמידים, לחיצה על כפתור העריכה (אייקון העיפרון) תביא אותנו למסך עריכת התלמיד. שם אפשר לראות לאילו קורסים התלמיד רשום, ללחוץ על אייקון ה-V הירוק ולבחור להסיר את התלמיד מהקורס. בסיום לוחצים על שמירה.

שימו לב: ההסרה מתבצעת על התלמיד כפי שהוא מזוהה באמצעות המייל שלו. אם הקורס פתוח להרשמה או תשלום, אותו תלמיד עלול להרשם לקורס דרך מייל אחר, והחסימה הזאת לא תזהה אותו.

עודכן בתאריך 4 בספטמבר 2022

האם המידע הזה הועיל לכם, נשמח לשמוע?

מאמרים קשורים

חיפשת ולא מצאת?
תמיד נשמח לעזור גם בטלפון 03-717-7777 באמצע השבוע בשעות 09:00 - 20:00 וביום שישי בין 08:00 - 12:00
שלחו לנו מייל